Jelenlegi hely

Újra itt a Spatrend Expo!

Újra itt a Spatrend Expo!

Tizennegyedik alkalommal kerül megrendezésre a masszázsmedencék és kerti bútorok világát központba helyező Spatrend Expo, hogy elhozza a téma iránt érdeklődőknek a legújabb fejlesztéseket, és azokat a szakértőket, akik hasznos tanácsokkal láthatják el a reménybeli vásárlókat. Az esemény kitalálóját kérdeztük, ő hogyan látja a múlt évet.

„A tavaly tavasszal, nagy sikerrel lezajlott expo-n a termékbemutatás mellett már kiemeltem figyeltünk a vendégek szórakoztatására. A Spatrend arcaként, az egészséges és sportos életmód képviselője Talmácsi Gábor motorversenyző is kilátogatott hozzánk, ahol kicsik és nagyok egyaránt együtt mókázhattak, beszélgethettek a híres sportolóval.” – meséli a Spatrend Kft ügyvezetője és az expo rendezője, Vezse Roland.

A közvetlen és családias hangulat megteremtését tehát a házigazdák igen komolyan veszik, és több éves szervezési tapasztalatuk garantálja, hogy nem csak profi szakemberek, de széleskörű látnivalók is a vendégek rendelkezésére állnak. Különös figyelmet fordítanak arra is, hogy a család minden tagja, így a legkisebbek is megtalálják számításukat a programok között.

„Az ifjabb generáció tagjai kipróbálhatják a magas minőségű gyerekbútorokat, hogy akár ők is segíthessenek a megfelelő kerti bútor kiválasztásban. „Kifejezetten a gyerekek számára is méreteztünk bútorokat. Az ötlet tőlem ered, majd kiviteleztük a termékeket. A kislányom akkor öt éves volt, így a modellezés nagyon könnyű feladat volt, beleült egy gyerekszékbe, megmértük a testmagasságát, felmértük a mozgásterét, és szinte csak körberajzoltam. Azóta is nagy sikere van a gyerek szettnek, rengeteget adunk el.”

A múlt évi expo hivatalos vendéglátója a Miele volt, aki a kitelepült látványkonyhájával és az utánozhatatlan főszakácsával íncsiklandozó ételeket készített. Az eseményt lezárta egy nyereménysorsolás, melynek főnyereménye egy Miele porszívó volt. „Az átadás meglepetésként érte a nyertest, de természetesen nagy volt az öröm!”

Az igazi családi programnak ígérkező idei expo-t április 19. és 28. között rendezik meg, melyre már hónapok óta lelkesen készül a csapat, hogy a lehető legjobb és legszéleskörűbb szolgáltatást nyújthassák a kilátogatóknak.

Idén is jelen lesznek a világ egyik legjelentősebb jakuzzi gyártójának, a közkedvelt HotSpringnek a masszázsmedencéi. Itt lesz az AquaFinesse a vízkarbantartó rendszereivel, a szabadidős elfoglaltság kényelmét garantáló Ethos kerti bútorcsalád, melyekhez grill, szauna és árnyékolástechnikai újdonságok csatlakoznak, hogy a kültéri kikapcsolódás széles körű kínálatából biztos mindenki megtalálja a számára ideális terméket.

A kiválasztás után pedig már csak a vásárlás marad, amit a helyszínen mindenki óriási kedvezményekkel könnyedén meg is valósíthat, hogy már egy új „családtaggal” kiegészülve várhassa a rohamléptekkel közeledő nyarat.

Belépőjegyekért és kedvezményekért
itt regisztrálhat:

http://spatrendexpo.hu/register/register.php

További cikkek hasonló témában

FLORALIA - Római tavaszünnep Aquincumban
Az Aquincum Baráti Kör és az Aquincumi Múzeum...
Tervezési ötletek lejtős kertekhez

Nem mindenki van megáldva nyílt, sík kerttel. Sokan dombos...

Lépésről lépésre
A kerti lépcsőnek nemcsak célszerűnek, hanem...

Hozzászólások