Jelenlegi hely

Társalgó zóna kialakítása

Társalgó zóna kialakítása

A zajos város kis oázisai.

Hangulatos és nagyon kompakt teraszok, melyeket többfunkciós társalgóvá alakítottak, ahol kényelmesen élvezhető a természeti szépség.

A helyet gondosan elkülönítették de mégis egyben van a lakótértől, ahol a vendégekkel kényelmes tartózkodási helyet alakíthatunk ki.

Akár főzési és étkezési lehetőséggel az aktív pihenés mellett. Különleges hangulatot teremt a lézeres megvilágítás. Az alagsorban borospince jelenléte lehetővé teszi, hogy ésszerűen minden teret kihasználjunk.

A szomszédoktól sövény gondoskodik az elszigeteléstől, és gondosan ápolt gyep áll a gyerekek rendelkezésére. Természetes anyagok felhasználásával készült, mint fa, kő és sok növényzet kombinációja.

A természettudomány és a textúra harmonikusan egyesül egymással, különleges szépséget kap a fény és az árnyék, mely az éjszakai megvilágításból ered.

A SVOYA stúdió betonpanelei gazdag, nem túl tágas részleteket adnak a helyhez. A színezett üveg és a tető lehetővé teszi, hogy még a forró délutánon is kényelmes környezetet teremtsenek a szabadban.

Forrás: HomeDSGN

További cikkek hasonló témában

Hogyan rendezzük be erkélyünket
Kert nélkül ezen a négyzetmétereken...
Őszi munkák a kertben!

A szeptember beköszöntével nemcsak az ősz, hanem a télre való...

Újdonság: gyökéritató
Nagyobb terméstömeget és virágméretet, mélyzöld...
A természet ölelésében

Béke, csend és végtelen nyugalom jellemzi vendéglátóink valósággal...

Hozzászólások