Jelenlegi hely

„Nem ismerünk lehetetlent, vásároljon téli kertet!”

„Nem ismerünk lehetetlent, vásároljon téli kertet!”

„Ha felmerül Önben a gondolat, hogy szeretné beépíteni a teraszát, vagy a háza egy részét, de még nem biztos magában, szóljon nekünk és mi megálmodjuk Önnek!”

A Partner Doors Kft. több mint 20 éves tapasztalattal rendelkező piacvezető cég Magyarországon. Legyen szó télikertről, elő tetőről, terasz beépítésről, télikert árnyékolásról, a Partner Doors Kft. elkészíti Önnek! A legkisebbtől a legnagyobb méretig vállalnak beépítést, sőt, még arra is találnak megoldást, amit mások esetleg visszautasítottak. Kreativitásukkal bármit meg tudnak valósítani.

Nyerjen még egy szobát, terveztessen télikertet! Eddig leginkább külföldön volt népszerű a télikert, de most már itthon is látják az előnyeit. A télikerttel egy igazán természet közeli élményben lehet része. Nyáron nyitottá, télen zárttá lehet tenni, így az összes évszakban használhatóvá válik. Nyáron véd a hőség ellen, télen ideális nővények átteleltetésére, vagy a megfelelő fűtéssel újabb, világos szobát nyerhet. Nem csak a tér bővül, de a funkciók is, hiszen egy beépített terasz lehet egy privát konditerem, egy alkalmas hely családi összejöveteleknek, vagy egy „kuckó”, ahova szívesen visszavonulunk.

Ha felfagyott a terasz, vagy jobban beázik egy falrész, nem muszáj a régit helyreállítani, terveztesse újra velünk. A beépített terasz, télikert ellenáll az időjárás viszontagságainak, növeli vele életterét és ingatlanja értékét. Kérje ingyenes árajánlatunkat, a döntés már az Öné!Partner-Doors Kft.

Telefon: 061/287-8100

Bemutató terem: 1205 Budapest, Határ út 83.

ISO minősített télikert gyártás: MSZ EN ISO 9001:2015

E-mail: partnerdoors@gmail.com, partner-doors@freemail.hu

Web: www.telikert-gyartas.hu, www.telikertet.hu

További cikkek hasonló témában

Túlélőtippek szezonnövényeknek
Miután e fajok elnyíltak, visszahúzódtak, kár...
Építsünk kerti utat!
A ház és a kert megközelítésére szolgáló utakat...
Tavaszi talajjavítás
A talajt a fagy, a víz és a szél által...

Hozzászólások