Jelenlegi hely

Minőségi kerítések Franciaországból

Minőségi kerítések Franciaországból

A DIRICKX Kerítés Kft az 1921 óta működő francia DIRICKX vállalkozás 100% tulajdonú leányvállalata, mely több mint 20 éve van jelen a magyar piacon.

Megrendeléseink növekvő tendenciája azt mutatja, hogy egyre erősebb helyet foglalunk el az építőiparban. A lakossági szektorból érkező megrendelések éppolyan fontosak számunkra, mint a tervezők, beruházok által érkezett megkeresések.

Minőségi termékeket kínálunk: a kerítések, kapuk, biztonságtechnikai eszközök széles termékskálájából választhatnak megrendelőink. Az anyacég csak kiváló minőségű alapanyagokkal, acélhuzalokkal dolgozik, így biztosítva a megrendelők számára legfontosabb értéket, a minőséget.  Legtöbb termékünkre 10 év felületvédelmi garanciát biztosítunk, mely már a szállítás napjától érvényes, nem kell külön kérni. Az elmúlt évek legkeresettebb termékei Magyarországon a táblás kerítések piacán az AXIS Design kerítésrendszer, valamint a tekercses kerítések piacán az AXIAL termékcsalád.

A megrendelések időben történő teljesítését segíti elő Budapesti állandó raktárkészletünk, ahol egyben bemutató termékeinket is láthatják az érdeklődők. A raktárunkban megtalálható termékek biztosítják a megrendelések rövid határidőn belül történő teljesítését.

Szolgáltatásaink: A DIRICKX Kerítés teljes körű szolgáltatást nyújt a magánterület védelmének kialakítására. A vállalat szolgáltatásai közé tartozik az ingyenes árajánlat készítés, helyszíni felmérés és szakmai tanácsadás. Mindemellett teljes körű hozzáférést biztosítunk a műszaki adatokhoz, termékleírásokhoz, fotókhoz. Szolgáltatásaink körébe tartozik a kiválasztott termék helyszínre szállítása, telepítése, karbantartási megállapodás esetén az esetleges felmerülő hibák javítása.

A kerítésvásárlás nem kis beruházás, ezért hosszú távon kell gondolkodni, amikor a vásárló meghozza a döntést. A lakossági szektorban leggyakrabban felmerülő kérdések alapján mindenki a tökéletes kerítést igyekszik megtalálni és erre a legmegfelelőbb választás az általunk forgalmazott minőségi kerítés.

Kérdések, melyeket fel kell tennünk, ha kerítés vagy kapu vásárlása előtt állunk:

Mennyi ideig fog szolgálni?
-    A minőségi alapanyagokból készült és korrózióvédelemmel ellátott Dirickx kerítések szemben más termékekkel  időtállók és tartósak!
  
Milyen időközönként kell felület-kezelnem?
-    A 10 év felületvédelmi garanciának köszönhetően kerítése hosszú ideig ép és szép marad.

Hogy néz ki? Illeszkedik-e majd a területen lévő objektumhoz?
-    Stílusos design és elegancia jellemzik az általunk kínált kerítéseket. Típusukat tekintve táblás, tekercses és rudazott kerítések közül lehet választani a RAL skála 200 színében! Egyes termékcsaládok, mint például a rudazott termékek személyre-szabhatók, ezáltal a kerítés személyesebbé válik, jobban beleilleszthetők a környezetbe.

Biztonságos-e?
-    A legtöbb kerítésünk könnyen telepíthető, de ugyanakkor nehezen hozzáférhető, vagy szétbonthatatlan! Az AXIS termékcsalád kerítései megbonthatatlanok, ezáltal biztonságosak és láthatatlan rögzítési módszerük teszik a termékeket még különlegesebbé. Formatervezésüknek és gyártási technológiájuknak köszönhetően az általunk kínált kerítések biztonságosak, melyek megóvják Önt és a családját!

Ár/értékarány
-    A jó ár/érték arányt biztosítjuk, hiszen ezzel érjük el, hogy minőségi termékeink a lakossági szektorba is eljussanak.


Kerítések

Táblás kerítések    

AXIS DESIGN termékcsalád

AXOR termékcsalád 

AXYLE termékcsalád

Tekercses kerítések    

AXIAL termékcsalád 

BASTILLE termékcsalád

Rudazott kerítések

myMIX

EXALT termékcsalád


Az AXIS Design termékcsalád tagjai:
-    AXIS M
-    AXIS S
-    AXIS C
-    AXIS SR
-    AXIS D
-    AXIS DRAz AXIS Designkerítések tökéletes kiegészítője a LIXO belátásgátló szalag, mely megvédi területét a kíváncsi tekintetektől! A hamarosan bővülő LIXO termékkínálatunkban különböző anyagú és kinézetű belátásgátlók lesznek elérhetőek, melyekről bővebb információt a weboldalakon érhetnek majd el!Az AXIAL termékcsalád tagjai:
- AXIAL Maille 100
- AXIAL Maille 75
- AXIAL Maille 50
- AXIAL Maille 50 Premium


Az EXALT termékcsalád tagjai:
- EXALT Natura
- EXALT Origin
- EXALT Delta
- EXALT Urba

Kapuk


A tekercses, táblás és rudazott kerítések ideális kiegészítője lehet a lakossági felhasználásra szánt személybejárati- és szárnyas kapuink. Tegye teljessé kerítését egy ECO Garden személybejáró kapuval, vagy az ESPACE szárnyaskapuk valamelyikével. Többféle nyitási szélességgel és magassággal rendelkező termékek közül mindenki megtalálja, amit keres! 

ECO Garden kapu

ESPACE szárnyas kapu


A Budapest, X. kerület, Harmat utca 220. szám alatt található bemutató termünkben - előzetes egyeztetést követően - minden érdeklődőnek lehetősége van a kiválasztott termék mintájának megtekintésére.

A www.dirickx.hu és www.keritesvilag.hu weboldalainkon pedig még több információt tudhat meg kerítéseinkről, kapuinkról és biztonságtechnikai eszközeinkről.

További cikkek hasonló témában

Fűszernövények tartósítása
Szárítás céljából, téli felhasználásra a leg­...
Hogyan ápoljuk kerti bútorainkat?

A kertben, szabadtéren elhelyezett, beépített faszerkezet, kerti...

Rusztikus dekoráció

Rendkívüli népszerűségnek örvend, mert...

Hogyan építsünk intenzív tetőkertet?

A tetőkerteknek két nagy csoportja van: az extenzív tetőkerteket...

Hozzászólások