Jelenlegi hely

Látogasson el kertészetünkbe

Látogasson el kertészetünkbe

a Specialmix Kertészeti Kft. telephelyére


Cégünk Budapesttől 30 km-re az M31-es autópálya közelében, Gödöllőn található.
1992-ben kezdtük el a faiskolai termesztést, és a növények kis-, és nagykereskedelmi értékesítését. Profilunk 1997-től a kertészeti földkeverékgyártással és fenyőkéreg-feldolgozással bővült.


Faiskolánk közel 500 féle örökzöldet és díszcserjét kínál a szaporítóanyag-mérettől a többéves iskolázott méretig. Kínálatunkban különleges fenyőoltványok, az idénynek megfelelő sziklakerti évelők, valamint az egyre szélesebb választékban tartott lombos díszfák is megtalálhatók.


Kertészetünk 10 hektáron gazdálkodik, melyből 2,5 hektár a konténertelep és 5 hektár szabadföldi terület, ahol földlabdás örökzöldeket termesztünk. Az örökzöldek és cserjék szaporítása fűthető növényházban folyik. A kéregfeldolgozást, a földkeverékgyártást és a csomagolást a 840 m2-es üzemcsarnokunkban korszerű gépekkel, berendezésekkel végezzük.

Cégünk, profi és hobbi kertészek számára kertészeti földkeveréket, virágföldet állít elő, melynek az alacsony pH-ját és sókoncentrációját a baltikumi (fehér) tőzeg, mint fő alapanyag biztosítja.
Osztályozott fenyőkéreg-feldolgozásunk a vörösfenyő alapanyagból kiindulva, négy különböző minőségű terméket állít elő.


A fenyőkéreg, fenyőmulcs forgalmazása ömlesztve, illetve zsákos kiszerelésben történik, amelyet egyaránt ajánlunk dekorációs célra, talajtakarásra, mulcsozásra.


Érdeklődőinket és Vásárlóinkat a jövőben is megkülönböztetett figyelemmel és a tőlünk megszokott kiváló minőséggel és kedvező árakkal várja a Specialmix Kft. csapata!

www.specialmix.hu
      

További cikkek hasonló témában

Fűszernövények tartósítása
Szárítás céljából, téli felhasználásra a leg­...
Biokert hasznos lakója a süni

Ha szeretnénk vegyszerek nélkül kertészkedni, jó, ha odaédesgetjük...

Hozzászólások