Jelenlegi hely

Kültéri konyhák

Kültéri konyhák

A nyár a legtökéletesebb évszak a kültéri sütögetések szerelmeseinek. Erre a konyhatervező cégek is minden évben felkészülnek praktikus és esztétikus újdonságaikkal.

1.

Terméskőbe építve:
A fehér pergola alatti kerti konyha elemeit természetazonos terméskővel burkolták. A dór oszlop és a terméskő kellemes összhangban áll.(főoldali fotó)

2.

Tört-fehér elegancia:
A napernyőtől a székekig, a bútorokon át minden a szolid eleganciára utal. Ugyan tisztán tartani nehéz, de a szépségnek ára van.

3.

Fűszerek ölelésében:
A kerti zugban kialakított konyhát fűszernövények kel teleültetett dézsák veszik körül. Így a friss fűszernövényeink mindig kéznél vannak!

4.

Melegséget adó fa:
A barna, fából épült pergola alatt otthonos kerti sütöde alakítható ki. A pergolára szőlőt, rózsát vagy akár lilaakácot is futtathatunk a még tökéletesebb élményért.

5.

Maxim grillszigeten minden megtalálható, amit egy jól megépített BBQ-nak tudnia kell: öntöttvas grillrácsok, infravörös égő a grillnyárshoz és praktikus oldalél a szószok elkészítéséhez.
tectonagrandis.hu

6.

Lordhoz méltó:
Mintha csak egy angol kastélyparkban az ötórai teára lennénk hivatalosak. Hófehér oszlopok, természetes színek, háttérben az öntöttvas asztallal és székekkel. Egyszerűen tökéletes.

7.

Konyha a fák alatt:
Természetes színekből kiépítve beleolvad a környezetbe. A natúr fából készült pergola alatt elfér az egész konyha, a fa árnyékában az asztal a székekkel  kiváló étkezőhely.

8.

Mindenütt tégla:
A vörös tégla meleg színhatása, a fémes felületekkel harmonikus összeállítás. A térkő csak megbolondítja az összhatást a kanyargós mintával.

Hozzászólások