Jelenlegi hely

Kertibútor vásár ötödször

Kertibútor vásár ötödször

Az évről-évre egyre népszerűbb, nagyszabású szezonzáró rendezvényen mindenkinek ott a helye, aki igényes garden-berendezésre vágyik.

Újra megnyitja kapuit a Kertibútor vásár Ürömön augusztus 17-24-ig.

Az eseményen majd 5000 négyzetméteren tekinthetik meg az érdeklődők a kerti bútorok egyik legszélesebb magyar választékát és a legújabb trendeket.

A prémium és luxus minőségű kerti bútorok mellett a látogatók mindent megtalálnak a vásáron, ami csak fontos lehet a kert vagy terasz berendezéséhez: amerikai masszázsmedencék az alaptól a csúcsmodellekig, egyedi, igény szerint gyártott szaunák, kerti grillek.

 - A vásár ötletét  ügyfeleink adták, akik nálunk vásároltak jakuzzit, szaunát. – mondja Vezse Roland, az esemény egyik szervezője - A wellness-eszközök nyugtató hatása és nem utolsó sorban szemet gyönyörködtető látványa mellé igényes kertberendezést kerestek. Ezt az egyre növekvő igényt akarjuk kiszolgálni.

A kiállítás különlegességei a szintetikus rattan fonású bútorok. Az ülőgarnitúrák, étkező szettek, napozóágyak német gyártója a modern technika előnyeit  ötvözi az eleganciával.

A polyrattan szövés előnye, hogy semmiféle karbantartást nem igényel, egyaránt jól bírja nyáron az intenzív UV sugárzást, az esőt és a magas hőmérsékletet, mint télen a fagyot és havat.

A kiállított bútorok közös vonása a modern stílus, magas minőség, a praktikus felhasználás és a kényelem.

A szervezők különleges kedvezményeket biztosítanak azoknak,

akik előre jelzik részvételüket a

Kertibútor vásáron.

www.kertibutorvasar.hu

További cikkek hasonló témában

A kerti tavak felkészítése a téli hónapokra

Tavasztól őszig az ápolt, gondozott kerti tavak tetszetős látványt...

Bonsai stílusok

A japán bonsai kert művészetben kialakult törzs, ágrendszer,...

Kála  gondozása

Zantedeschia ápolás nem könnyű feladat. Tejnedve mérgező!...

Hozzászólások