Jelenlegi hely

Kerti zuhany

Kerti zuhany
A júniusi hónap hivatalosan is a nyár kezdete, annak ellenére, hogy az időjárás még nem ezt tükrözi. Aki előrelátó már most gondol a napsütéses meleg napokra, és egy kellemes kerti oázis kialakítására, függőágy, napozóágy beszerzésére.

Azok, akik nem kedvelik a zsúfolt strandokat, szívesebben alakítanak ki otthoni fürdőzésre alkalmas medencét vagy zuhanyzásra alkalmas szegletet. Az utóbbi időben sokan döntenek úgy, hogy kerti zuhanyzóövezetet alakítanak ki. Számtalan modell közül választhatunk, többféle kivitelben, színben és méretben: tartályos kerti zuhanyzó, napenergiás változat stb.

A hagyományos kerti zuhanyzó zománcozott tartályból, tartóoszloppal, tömlő csatlakozással és szabályozó szeleppel van ellátva.

A napenergiás kerti zuhanyzó jóval praktikusabb, és  hálózati vízhez kapcsolható. Időjárás függvényében a Nap hozzávetőleg 60-120 perc alatt felmelegíti a zuhanytestben lévő vizet. Ráadásul a víz hőfokát és mennyiségét is állítani lehet, amit biztonsági kapcsolóval is felszerelnek.

    

Kerti munka vagy napozás után ideális megoldás egy stílusos, szabadtéri zuhanyzó.

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások