Jelenlegi hely

Kerti sakk

Kerti sakk

A sakk: a küzdeni akarást és a józan logikát tökéletesíti, alkalmas a gondolkodás hatékonyságának, a koncentrálás képességének erősítésére, a harcban, a küzdelemben, az egészséges vitában kialakult győzelem és versengés intelligens feldolgozásának megtanulására. A sakk mindezek mellett játék, egy jó, értelmes és hasznos játék.

A sakkozás - e remek szórakozás - művelőit az elért sikerek és sikertelenségek jelzésein keresztül neveli és önépítésre ösztönzi. Az idősebb generációnak szellemi mobilitást és karbantartást biztosít, a középkorúaknak talán a rekreációjukban játszhatja a legkomolyabb szerepet. A sakkozás legnagyobb haszna és jelentősége azonban a fiataloknál és gyerekeknél mutatkozik meg. Szellemi fejlődésük mellett a jellemfejlődésüket is segíti. Felmérések szerint azokban az iskolákban, ahol sakkoktatás folyik, a gyerekek tanulmányi eredménye bizonyíthatóan javult. Fontos, hogy a sakk oktatása játék, szórakozás legyen és ne kínos kötelesség. A gyerekek megértik, hogy ha valamibe munkát fektetnek, tanulnak, ezáltal sikeresebb, értékesebb emberek lesznek.Ha valakivel harcolnak, küzdenek, vitatkoznak akkor is becsüljék az ellenfél képességeit, tudását, gondolatait.

Lehetünk kicsik vagy nagyok, nekünk is önálló, becsülendő érdemeink vannak, melyek segítségével akár a nálunk nagyobbal szemben is igazunk lehet. A sakkjátékot élvezni, szeretni, abból értékeket meríteni csak az tud, aki ismeri a játékot. Ezért a sakkjátékot - annak minden lehetséges megjelenítési formáin keresztül - fel kell ajánlanunk az embereknek, és be kell vonnunk az érdeklődőket a sakk világába. Eközben mindenki, aki kapcsolatba kerül a sakkozással, egyre jobban megismeri, megtanulja a játékot. Ezért ajánlom az általam kínált kerti sakk-készletet, mely nemcsak hasznos, de rendkívül esztétikus és látványos eleme a kerteknek, parkoknak. A kerti sakk tavasztól őszig remek szórakozás, iskolák, óvodák, közintézmények udvarain, őrzött játszótereken, szociális otthonokban, szórakozó- és üdülőhelyeken remek program lehet. Akár csapatjátékok keretén belül is.A tábla készülhet: műkőből, márványból, gránitból, stb. Kovácsoltvas kerti garnitúrák mellé a figurákat kovácsoltvasból is elkészítem.Információval szolgált:

a Sakkos (Gipsz-Dekor Kft.)

További cikkek hasonló témában

Parkok, kertek ékszere

Virágzik a júdásfa. Tavasszal magról szaporítható!

Válasszuk a Mosaic Panelt, válasszunk el Mosaic Panellel!

Tegye vonzóbbá és egyedivé környezetét!

Szobanövények
Nem kell megijedni, ha frissen vásárolt...

Hozzászólások