Jelenlegi hely

Hogyan tudok kertészkedni, ha nincs is kertem?

Hogyan tudok kertészkedni, ha nincs is kertem?

A függőleges növény ültetés, mint lehetőség

A mindennapokban tapasztalható szűkülő élettér sok esetben kreatív megoldásokkal gazdagít bennünket. Ilyen a megszokottól eltérő függőleges terjeszkedés, ami a házak erkélyeikre, betonos udvarokra, parányi helyekre is lehetőséget ad bárki számára, hogy kertészkedésre adja a fejét. A függőleges kertben a haszonnövények egymás fölött nőhetnek, ami nem csupán hasznos, de sok esetben dekoratív színt visz a kert vagy lakás egy-egy szegletébe.

Milyen haszonnövények jöhetnek számításba? A nagy klasszikus, a folyton termő eperfajtákon kívül, lehet válogatni az egész évben illatozó fűszernövényekből is vagy a szorgosabb kezek által gondozott koktél paradicsom, chili paprika, saláta, rukkola is meg fog élni és teremni fog erkélyünkön, kis kertünkben.

A mi start-up rendszerünkkel ez gyorsan kivitelezhető minden tenyérnyi helyre, amit később tovább is építhetünk vagy arrébb is tehetünk könnyedén. Érdemes gondolat indítónak ellátogatni weboldalunkra, ahol további információkat osztunk meg vagy belenézni egy-két videónkba.

Web: http://o2verticalgarden.com/

További cikkek hasonló témában

Őszi dekorációs ötletek

Az ősz a színekben leggazdagabb évszak, ez vitathatatlan. Ilyenkor...

A tökéletes választás

HOSSZAN TARTÓ ÉLMÉNY – itt a hétvége, a vendégek hamarosan...

Szilva a kertben
Sokféleképpen felhasználjuk és fogyasztjuk....

Hozzászólások