Jelenlegi hely

Harmóniában a természettel

Harmóniában a természettel

Norlys kültéri lámpák - Skandináv fa, galvanizált acél, réz vagy porfestett alumínium alapanyagok, közel 50 év gyártási tapasztalat, letisztult formavilág. Az eredmény olyan precízen kivitelezett, kiváló minőségű kültéri lámpák, melyekre a gyártó 5-10 év garanciát vállal. A design pedig önmagáért beszél!

Vásárló igényét messzemenőkig szem előtt tartó Norlys kínálatban a legtöbb lámpa többféle magasságban, mozgásérzékelővel vagy anélkül is rendelhető.

Bármelyik tetszene is meg, a szín nem akadály. Szinte minden lámpa elérhető fekete, fehér, szürke, grafit, antik zöld, antik réz, antik arany és antik ezüst színekben is. Mivel a burák mérete megengedi, mindegyik típus energiatakarékos és LED fényforrással is üzemeltethető.

Ha egyedi patinás lámpát keres, erre is van megoldás. Válasszon a rézből készült családok közül, amelyek felületén felszerelés után az időjárástól függően idővel természetes patina alakul ki.

Norlys kültéri lámpák - Harmóniában a természettel. A természet tisztasága, pontossága, célszerűsége köszön vissza benne.

Megvásárolható az Elter Világítás webáruházában
- www.elter.hu -

vagy lámpaboltjában
- Szekszárd, Rákóczi F. u. 48.

További cikkek hasonló témában

Az ördöglevél gondozása

Az Alocasia vagy más néven ördöglevél, különleges levélformájáról...

Kültéri fürdő-ötletek

Nálunk ez a megoldás még ritka, pedig az időjárás hazánkban is...

Szereti Ön a kényelmet és a biztonságot?

A CAME termékei a kényelmünket szolgálják, hogy megkönnyítsék...

Hozzászólások