Jelenlegi hely

Dekoratív bevonóanyag, amit első látásra a szívünkbe zárunk

Dekoratív bevonóanyag, amit első látásra a szívünkbe zárunk

Svájc számos dologgal örvendeztette már meg a világot: pontos óraszerkezeteit, a lila tehenet és a selymes ízű tejcsokit, valamint a kiváló sajtokat ismerik a Föld minden táján. Ezúttal egy nagyszerű bevonóanyag az, ami világhódító útjára indul az Alpokból, s ezt a bevonóanyagot természetesen egy Svájcban élő magyar ember fejlesztette ki.

A HARZO termékcsalád kreatív felhasználási lehetőséget nyújt számos építőipari, illetve belsőépítészeti feladat megoldásában. A speciális összetételű bevonóanyag felhasználásával bámulatos térhatást érhetünk el környezetünkben. Esztétikus megjelenésével, gyors, egyszerű, széleskörű alkalmazhatóságával és – nem utolsó sorban – kedvező árával méltán gazdagítja a festékipari anyagok palettáját. A HARZO termék aljzaton (kül- és beltéren), valamint oldalfalon egyaránt felhasználható: márvány-, gránit- és műkőhatású, valamint térhatású, bársonyos mosható felületek kialakítására.- A régi csempe és betonfelületek HARZO-val történő bevonásával újjászülethet otthonunk.

- Új vagy régi nemes vakolaton különböző színekben játszó gránitos felületek képezhetők.

-A HARZO metál-fix használatával fémes jellegű, metál bevonatot képezhetünk fém és beton homlokzaton, bútorlapokon, ajtókon. Az anyag mosható, vízzáró, selyemfényű felületet alkot.

- A HARZO tömítőanyag beton, műkő, vakolat, fém-, illetve fafelületek javítására, tömítésére kiválóan használható. Lényeges tulajdonsága, hogy zsugorodás nélkül köt. Letört párkányok, kitöredezett vakolatok, hiányos fa- vagy fémfelületeket javíthatunk ki segítségével. Tetszés szerint a kész felület csiszolható.A HARZO termékcsalád számtalan felhasználási lehetőségének köszönhetően merőben új lehetőségek adódnak egy esztétikus, dekoratív otthon kialakításához.Információval szolgált:

Bella-Kert Kft.

További cikkek hasonló témában

Újra itt a Spatrend Expo!

Tizennegyedik alkalommal kerül megrendezésre a masszázsmedencék és...

Design valóság

Andy Sturgeon nagyszerű kertjeinek csodálói vagyunk már hosszú...

Tenger a kertben

Igaz, hazai viszonylatban még mindig nem túl gyakori, hogy egy...

Kis kertek, nagy ötletek

Manapság egyre kisebbek a kertek, és az ápolásukra is egyre...

Hozzászólások