Jelenlegi hely

Az IKEA bemutatja kültéri bútorújdonságait

Az IKEA bemutatja kültéri bútorújdonságait

Az IKEA új kültéri bútorválasztékkal és dekorációs kiegészítőkkel jelentkezik, melyeket a nyári hónapokon kívül akár egész évben használhatunk.

A kollekció a hagyományos bútordarabok mellett élénk narancssárga és türkiz árnyalatú bútorokat is magában foglal. Mindezek mellett új, napelemes asztali lámpákkal és félgömbökkel bővül a kínálat. Az új lámpák feltöltött napelemei kellemes hangulatvilágítást biztosítanak a nyári éjszakákon. A különféle stílusok, színek és termékek bárki számára lehetővé teszik ötletei megvalósítását, a rendelkezésre álló hely nagyságától függetlenül.

Manapság egyre népszerűbbek a szabadtéri, családi és baráti összejövetelek, vagy pihenés céljára berendezett kültéri helyiségek, mint például a kertek, teraszok vagy erkélyek. A kültéri bútorok és kiegészítők, funkcionalitásuk mellett, a szabadtéri helyiségek kellemes hangulatának megteremtéséhez is hozzájárulnak, nyáron és az év többi időszakában egyaránt.

Az ÄPPLARÖ sorozat bútoraiból válogatva…
Az alacsony ülésmagasságú ÄPPLARÖ sorozat kertek és erkélyek berendezéséhez egyaránt nagyszerű megoldásokat kínál. Az ellenálló akácból készült bútorok számtalan módon kombinálhatók egymással. Elemes kanapémegoldást vagy más ülőbútor-kombinációt is egyszerűen megvalósíthatsz a sorozattal, melyeket még kényelmesebbé tehetsz HÅLLÖ párnákkal az egész napos komfort érdekében. Az ÄPPLARÖ pavilon alatt pedig nagyfokú védelemben részesülsz a nap káros sugarai elől.

Teremts hagyományt az ÄNGSÖ sorozattal!
A hagyományos stílust képviselő asztallal, padokkal és székekkel saját igényeidre szabott, praktikus bútorkombinációkat alakíthatsz ki. A tömör fenyő asztal hatalmas méreteivel ínycsiklandó nyári falatozásokra hívogat családtagjaid vagy kiterjedt baráti társaságod körében. Az ÄNGSÖ kültéri bútorok fehér és fekete-barna színben kaphatók. Az ÄNGSÖ sorozat kisebb, kerek asztala a romantikus esték ideális darabja. A kézzel font LÄCKÖ műanyag rattan fotelekkel kiegészítve, partnereddel, egy pohár bor kíséretében, még nagyobb kényelemben élvezheted a mámorító nyári estéket.

A súlytalanság bűvöletében – a FALSTER sorozat újdonságai
A FALSTER sorozat tagjai fekete-barna színben kaphatók. A tömör fa megjelenés ellenére igazi meglepetést okoz a bútorok könnyűsége, hiszen valójában polisztirén műanyagból készültek. Nem igényelnek karbantartást, bírják az esőt, a havat, az alacsony és magas hőmérsékletet. A sorozat tagjai között székek, karfás székek, állítható támlájú székek, padok, napágyak és asztalok találhatók.

SOLVINDEN napelemes asztali lámpák és félgömbök – hangulatos esti fények
Az egyedülálló SOLVINDEN napelemes lámpákkal és félgömbökkel tovább fokozhatod szabadtéri pihenőhelyed szoba jellegét! Az új lámpák feltöltött napelemei kellemes hangulatvilágítást biztosítanak a nyári éjszakákon. Ezekhez a lámpákhoz nincs szükség sem vezetékekre, sem konnektorra, így gond nélkül helyezheted őket oda, ahová csak akarod. Verőfényes napokon, 9–12 órás feltöltés mellett, az asztali lámpák nagyjából 4 órán keresztül, a félgömbök 12 órán keresztül világítanak teljes fényerővel.

ROXÖ – a vidám színekben pompázó ülőbútor-sorozat
A ROXÖ sorozat porfestett acél székei, foteljei és ülőkéi szintén narancssárga és türkiz színben kaphatók, tartósak, egyáltalán nem igényelnek karbantartást, egymásba tehetők és helytakarékosak. Bár a ROXÖ színei minden évben változnak, az olyan közkedvelt árnyalatok, mint a szürke és a fehér, idén ismét visszatérnek a padokon, ülőkéken, asztalokon és székeken.

A trópusi színek garantáltan nyári hangulatba hoznak
Az idei nyár bútorainak és kiegészítőinek slágerszíneit a trópusok lédús, érett narancsai és a hűvös tengerek türkize ihlették. A székekhez, napágyakhoz és napernyőkhöz remekül illenek a narancssárga és türkiz locsolókannák, kültéri kaspók és lámpások.

Színpompás strandolás – MYSINGSÖ napágyak, HÅMÖ sorozat és RAMSÖ napernyők
A MYSINGSÖ napágyainkat retró stílusú, narancssárga és türkiz csíkos szövettel bolondítottuk meg. Ezekkel az élénk színekkel bárhol – legyél akár a strandon, akár máshol – megteremthető a nyaralás és a napernyővel megbolondított finom koktélok varázslatos hangulata. Egyszerűen összecsukhatók, és bármikor szívesen néznek egy strandon vagy parkban eltöltött nap elé. A HÅMÖ strandszékeken és napágyakon mindig jólesik a pihenés. RAMSÖ napernyőkkel kiegészítve pedig tökéletesen védve leszel a nap káros sugaraitól.

Forrás: IKEA

További cikkek hasonló témában

Tél a kertben, a balkonon
Az idei ősz ritka szép, hosszú virágzást...
Aktuális kerti munkák
Bár az időjárás szeszélyes, a kerttel...
Építsünk medencét!

Ha eldöntöttük, hogy meglepjük magunkat és családunkat egy...

Hozzászólások