Jelenlegi hely

Állatok találkozója a kertben

Állatok találkozója a kertben

Az éj leple alatt különös lények gyűlnek össze a kertben. Az elhaladók csodálkozva nézik ezt az állatseregletet, amelyben sündisznók, nyulak, mókusok, pávák és iguánák állnak szorosan egymás mellett.

Nem mindennapi esemény a világ minden tájáról érkezett résztvevőkkel!

A ketrecek kinyíltak, az erdő pedig üres – reggelre virradóan mindenki a kertben találkozott. Szobrocskák népesítették be a területet, a növények által kínált háttérfüggöny előtt. Ez az újszerű kertdekorációs módszer Önre bízza az új kis családtagok egyedi történeteinek kitalálását.

PEACOCK, a páva a virágágyásokban egyensúlyoz, miközben  KENTY, a fiatal kiskakas áttekint az állatsereglet felett. HERON, a fém kócsag gondoskodik arról, hogy PICPIC, a sün ne kerülhessen túl közel a többiekhez. Mindeközben a kőfalon ülő csiga azt figyeli, mikor érkezik meg a fémpáncélba öltözött IGUANA.

Ezeket a kis öntöttvas vagy fém figurákat virágágyásokban, vagy éppenséggel véletlenszerűen, itt-ott elszórtan lehet elhelyezni, és mindenképpen magukra vonják az ember figyelmét.

Reggelente győződjön meg arról, hogy nem változott semmi sem az elrendezésükben, mert ugyebár senki sem tudhatja, mi történik teliholdkor... 

www.nortene.hu

 

 

További cikkek hasonló témában

Gyönyörű szabadtéri konyhaötletek

A grillezés, főzés a szabadban szórakoztató nyári felüdülés....

Tarka-barka kukacvirág

Elfeledtük, majd újra feltaláltuk, pedig régen is nagyon szerettük...

Kertek éke a színpompás hortenzia

Árnyékban érzi jól magát, okos...

Őserdei hangulat

A páfrányokról mindenkinek az esőerdők dús növényzete jut eszébe....

Hozzászólások