Jelenlegi hely

Állatok találkozója a kertben

Állatok találkozója a kertben

Az éj leple alatt különös lények gyűlnek össze a kertben. Az elhaladók csodálkozva nézik ezt az állatseregletet, amelyben sündisznók, nyulak, mókusok, pávák és iguánák állnak szorosan egymás mellett.

Nem mindennapi esemény a világ minden tájáról érkezett résztvevőkkel!

A ketrecek kinyíltak, az erdő pedig üres – reggelre virradóan mindenki a kertben találkozott. Szobrocskák népesítették be a területet, a növények által kínált háttérfüggöny előtt. Ez az újszerű kertdekorációs módszer Önre bízza az új kis családtagok egyedi történeteinek kitalálását.

PEACOCK, a páva a virágágyásokban egyensúlyoz, miközben  KENTY, a fiatal kiskakas áttekint az állatsereglet felett. HERON, a fém kócsag gondoskodik arról, hogy PICPIC, a sün ne kerülhessen túl közel a többiekhez. Mindeközben a kőfalon ülő csiga azt figyeli, mikor érkezik meg a fémpáncélba öltözött IGUANA.

Ezeket a kis öntöttvas vagy fém figurákat virágágyásokban, vagy éppenséggel véletlenszerűen, itt-ott elszórtan lehet elhelyezni, és mindenképpen magukra vonják az ember figyelmét.

Reggelente győződjön meg arról, hogy nem változott semmi sem az elrendezésükben, mert ugyebár senki sem tudhatja, mi történik teliholdkor... 

www.nortene.hu

 

 

További cikkek hasonló témában

Fényáradat

Az esti fényekkel új ruhába öltöztetjük házunk, kertünk, otthonunk...

Téli madáretetés
Köztudott, hogy télen nem minden madarunk vonul...
Növényvédelem
Növényeink egészségének megőrzése, ellenálló és...

Hozzászólások