Jelenlegi hely

A gondozásmentes kertért!

A gondozásmentes kertért!

A műfüves megoldás nem csak a sportpályák kiváltsága. Egyre többen fedezik fel a benne rejlő lehetőségeket, és a széleskörű otthoni felhasználását. Ha élvezni szeretné az üde zöld pázsit látványát minden évszakban, válassza 10 év gyártói garanciával a műfüvet. Nem kell többet a fűnyíróval bajlódni, és környezetbarát megoldást nyújt azáltal, hogy 100%-ban újrahasznosított anyagból készül.

Az időjárás ugyan még szeszélyes, de május hónapban már előtérbe kerülnek a kerti munkálatok. Ahogy a természet éled, az esőzésnek köszönhetően a rohamtempóban nő a fű is. Aki kertes házban vagy társasházban, lakóparkban él, esetleg nyaralója van, tudja jól, hogy a tavaszi szezon egyet jelent a kerti munkák kezdetével. Hiszen minden kert akkor a legszebb, ha megfelelő és egyenletes a fű, a sövény gondozott, a virágok pedig szín kavalkádjukkal kápráztatják el a tulajdonosokat.

Mit tehetünk, ha szeretnénk élvezni minden hónapban a természet szépségét, de egyszerű, költséghatékony és a gyors megoldást választanánk?

Meseszép és örökzöld megoldást nyújt erre a műfű választása. Nem igényel fűnyírást, locsolást a tikkasztó melegben, de még a gyomok kiszedése is a múlté. Pénzt és értékes időt spórolhatunk meg úgy, hogy az árnyákos helyeken is élvezhetjük a friss zöld fű látványát. Ki kell csak választani az ízlésünknek megfelelő természetes színárnyalatot, majd a szakemberek telepítik, de akár önmagunk is kivitelezhetjük a munkát. Ez után nincs más dolgunk, mint áthívni a barátokat, szomszédokat és egy grill party alkalmával élvezni a természetes, puha tapintású pázsitot a kertben, teraszon, vagy akár a füves szegélyű medence körül.

A jövőben a kertje lesz Önért és nem fordítva!

Ma már az újgenerációs pázsitok világát éljük, természetes megjelenést, kényelmet és luxust jelent szeretet otthonunkban. Nem szabad összekeverni a kezdeti műfüvekkel, amelyek inkább hasonlítottak a filcre, vagy a szőnyegre. Anyagát tekintve polietilénből készül, így tökéletesen ellenáll a verőfényes napsütésnek. Tartósságát megőrzi az extrém hőmérsékleti kihívásokkal szemben is -50°C és +50°C között. A legmodernebb technológiával készül.

Tegye szebbé környezetét és takarítson meg pénzt és rengeteg időt!

További cikkek hasonló témában

A kert díszei, avagy köveket a világ minden tájáról

Talán kissé szerénytelennek tűnik az, amit fentebb említünk, de...

Gyönyörű szabadtéri konyhaötletek

A grillezés, főzés a szabadban szórakoztató nyári felüdülés....

Nyessük, vágjuk, ne sajnáljuk
Futónövény ma már minden lakásban található, de...
Kerti tó télen
Ügyelnünk kell viszont, hogy hideg napokon se...

Hozzászólások