Jelenlegi hely

10 dolog..

10 dolog..

..amit mindig is tudni akartál a robotfűnyírókról

ZAJMENTES

Meglepő, milyen gyorsan meg lehet feledkezni a Husqvarna Automower® fűnyíróról, hisz a munkát gyorsan, csendben és hatékonyan végzi, alig lehet észrevenni, hogy a kertben dolgozik. Nincs zaj - csak csodálatos pázsit.

 

ESŐBEN IS DOLGOZIK

Az Automower® bármilyen időjárásban kiváló eredményeket ér el. Elektromos alkatrészei tökéletesen vannak elrejtve az esőtől, valamint a portól és az aprítéktól.

 

FEJLETT NAVIGÁCIÓ

Számos navigációs eszköz, beleértve a GPS-t (az X-line sorozaton), biztosítja az egyenletes fűnyírást még a tagolt kertben is.

 

EGYENETLEN FELÜLETEKET IS VÁG

A nagy kerekek, az alváz kialakítás és az optimalizált kiegyensúlyozás garantálja a tökéletes vágási eredményt még az egyenetlen felületeken is.

 

KESKENY RÉSZEKEN IS ÁTHALAD

A Husqvarna Automower® felismeri a keskeny átjárókat és megtalálja, hogyan haladjon át.

 

A MEREDEK EMELKEDŐKKEL IS MEGBIRKÓZIK

Az optimalizált kialakításnak és az intelligens viselkedésnek köszönhetően a Husqvarna Automower® AWD robotfűnyíró 70% vagy 35° lejtőkkel is megbirkózik, más modellek akár 45% lejtővel is megbirkóznak.

 

AWD NEHÉZ TEREPEKRE IS

A Husqvarna Automower® AWD még a nehéz terepen is boldogul. A Premium X-Line kivitelnek, csuklós kormányzásnak és mind a négy kerék állandó tapadásának köszönhetően képes kezelni a legbonyolultabb pázsitot is.

 

AUTOMOWER CONNECT

A Husqvarna Automower® robotfűnyiró működését a saját iOS vagy Android rendszert futtató okostelefonon keresztül irányítható és ellenőrizhető.

 

LOPÁS ELLENI VÉDELEM

A Husqvarna Automower® lopásvédelemmel van felszerelve, és személyes PIN-kód nélkül nem használható. Az Automower® Connect GPS-kapcsolat lopás esetén riaszt, és figyelemmel kísérhető a robotfűnyíró helyzete.

HOSSZÚ ÉLETTARTAM

Kiváló minőségű szénkefe nélküli motor, rozsdamentes acél csapágyak és gumi tömítések garantálják a hosszú élettartamot.

 

+1
A Husqvarna Automower® elérhető a Husqvarna hivatalos szakkereskedésekben, ahol szakértők segítenek a legjobb választásban, beüzemelésben és telepítésben.

 

www.husqvarna.hu

 

További cikkek hasonló témában

Kültéri fürdőszobák

Szokatlan ötlet, mégis nagyon praktikus és pihentető. A szabad...

Tavaszváró dekortippek

Bár még csak február közepén járunk, a lakásban már megidézhetjük...

Hozzászólások